Mobilna solarna elektrarna s hranilnikom

Mobilna solarna elektrarna s hranilnikom:

... je okolju prijazena in proizvaja čisto energijo
.... znižuje stroške energije in zagotavlja finančno učinkovito rešitev
.... deluje tiho z minimalnimi zahtevami po vzdrževanju
.... je idealna za napajanje oddaljenih območij brez običajne infrastrukture
.... je preprosta za postavitev in vzdrževanje, ki uporabnikom zagotavlja dostopnost. Lahko se uporablja za:
- območja brez elektrike (otoki, oddaljena gorska območja)
- komunikacijske bazne postaje- ulične svetilke
- gradnjo in vzdrževanje cest- izgradnjo telekomunikacij
- športne prireditve,...

Sistem za proizvodnjo sončne energije obsega fotovoltaične panele, hranilnik, inverter (razen napajalnika z enosmernim tokom, ki ne potrebuje inverterja) in solarne nadzorne sisteme.
Ko je potreba po energiji, sistem uporablja inverter za pretvorbo električne energije iz solarnega sistema v uporabno izmenično energijo. Ta izmenični tok se lahko nato uporabi za različne namene, vključno z razsvetljavo, polnjenjem in delovanjem vsakodnevnih naprav.
Vhodni enosmerni tok je od 12 V, 24 V, 48 V, 110 V do 220 V, medtem ko izhodni AC vključuje 220 V enofaznega in 380 V trifaznega.
Te postaje uporabljajo fotovoltaične panele za pretvorbo energije sončne svetlobe v enosmerni tok (DC). DC se nato prek krmilnika polnjenja usmeri v hranilnik.
Razsvetljevalni stolp Explorer Mobile Solar Power Lighting Tower (MLT) vključuje visoko učinkovitost LED sijalke z vrhunsko svetilnostjo in podaljšano življenjsko dobo, posebej izdelan za zagotavljanje zasilne razsvetljave za zunanjo uporabo gradbeni projekti. Odlično se znajde v različnih zahtevnih in raznolikih podnebnih spremembah. Ta oprema je sestavljena predvsem iz sončnih kolektorjev, Baterije, Pan/nagibni sistem, Nadzorni sistem, LED svetila, Kamera, Prikolica, Električni drog itd.
Mobilna sončna napajalna prikolica (MST) izkorišča sončno energijo prek sončnih panelov. Sestavni deli vključujejo sončne celice, krmilnike, baterije in pretvornike. Integrirane so možnosti spremljanja, shranjevanja in nadzora podatkov v realnem času. Idealno za različne aplikacije, kot so gradbišča, vzdrževanje in popravila, obravnava nesreč, nujne primere in reševalne operacije. MST se lahko polni s sončnimi kolektorji in zagotavlja električno energijo na delovnih mestih.
Mobilne priklopne kamere na sončno energijo (MCT) so dragoceno orodje za zagotavljanje rešitev videonadzora v različnih situacijah. Zaradi svoje mobilnosti, vsestranskosti in stroškovne učinkovitosti so privlačna možnost za različne potrebe videonadzora in brezžičnega interneta. Ne glede na to, ali morate nadzorovati gradbišče, zavarovati javni dogodek ali zagotoviti začasne rešitve za video nadzor, so mobilne prikolice za kamere prilagodljiva in učinkovita rešitev.
Išči